(30) KOLEKSI TERBARU STATUS ‘WICET’ YG TAK PERNAH MENGECEWAKAN..SERIUS INI MEMANG KELAKAR HABIS!

Wechat adalah salah satu aplikasi sosial media yang paling digemari oleh para remaja terutamanya dari pelajar sekolah. Disebabkan itu, byk status atau chat yg agak kelakar ditaip oleh para gen Y ni.

 

Ayuh kita lihat antara status2 dak2 wicet ni…

Amboi, kecik2 dah sayang2 dah…soo sweett…

 

2. Kemain lagi dia…paham ke x awk tulis tu dik…

 

 

3. Alamak, mcm mana boleh ada angsa pulak dalam mulut ni

 

4. kesian membe tuh…

 

5. Jangan GENTAR ye kawan2 dengan HEATER..

 

6. Pehh…english berterabur..

 

7. Ayat kemain power lagi tu..

 

8. Picture?? Gambar??

9. Sedihnyaa..hukhuk

 

10. PERGHH!! Seram meh…takut itew..

 

11. Saya pun kesian tgk status awk dik..

 

12. Sape2 tolong lah translate blh x.. Baca 10x pn masih x faham ni

 

13. Silent body?

 

14. nasib baik x pakai dik kan…kalau pakai tu xtaw la text apa ada kt mata

 

15. BAHASA APA NIHH?????

 

16. hurmm..experience tu ada maksud lain ke…


Ragam Budak Wechat Bercinta.

Mula-mula Si Minah ni CREAM kaki. Datang Mamat sorg ni nak tolong. Dia nak INTOR Minah ni pulak. Minah ni kata dia tak suka lelaki SWICTH OFF. Selepas kejadian tu. Minah ni rindu kat Mamat tu Si PICTURE HUSBAND katakan. Lama kelamaan bergaduh bagai. Kurang sudah kepercayaan bercinta. Mula lah STICKER FB masing-masing cemburu katakan…….. (Akan bersambung…)

*mungkin ada sambungan selepas mereka STICKER FB masing. Harap bersabar..

HAHAHAHAHA

Share:
Sila kongsikan jika anda rasa terhibur…

Sumber : himpunan-media.com via keramatviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*