[VIDEO] Jinggo sindir Janna Nick Luar putih dalam Hati Hitam.

Jinggo sindir Janna Nick Luar putih dalam Hati Hitam.

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)
Selamat datang ke video chennal informasi informasi,gaya hidup,hiburan,seram,sedih.fakta fakta menarik serta kejadian aneh tapi nyata dan lucu yang terdapat di dunia ini .dan lain lain lagi.

Jika anda tidak mahu membacanya anda terus scroll menonton video ini,

Sebelum kita memulakan jom kita saksikan penerangan siapakah beliau ini.Nurul Jannah binti Muner (dilahirkan pada 1 Jun 1995) atau lebih dikenali sebagai Janna Nick merupakan seorang pelakon dan penyanyi wanita Malaysia. Beliau mula bergiat aktif dalam bidang lakonan dengan memegang watak tambahan …

Janna Nick memakai baju warna hitam.Sheila Rusly memakai baju warna hitam dan Memakai tudung warna biru.mereka berada didalam kereta.Jinggo kata Janna Nick meminta tolang ni abang hendsome Abang Hang mintak tolong bawa kemana?Sheila kata di whatson’s,Boleh boleh,okey abang.

 

Jinggo memakai baju warna putih.ok Assalammualaikum semua dimana kamu berada dimana saja.dengan santai santai.Kapal ni nak melabuh ke pulau pinang dibagitahu nanti drebar kami nama dia abang Omar.Hitam Manis.hahaha.semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini ,tontonlah cerita ini sampai ke penhujungnya supaya anda ketahui jalan cerita ini.

Anda juga boleh scroll dibawah ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton bersama sama keluarga dan rakan2,
Anda juga boleh share di fb atau dilaman sosial yang lain.
Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan boleh berhubung dengan admin web ini.

Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan sekian.

Jangan lupa like Fb fanpage kami dibawah.
Sila tonton video:

Perlekeh jenama telefon pintar, tindakan budak-budak – Janna

Janna Nick

KUALA LUMPUR 26 Mac – Pelakon dan penyanyi Janna Nick menganggap insiden memperlekehkan sebuah jenama telefon pintar oleh seorang selebriti media sosial yang tular di laman sosial baru-baru ini sebagai satu tindakan tidak matang.

Menurut Janna, 23, setiap individu mempunyai hak tersendiri untuk memilih jenama yang disukai dan tidak perlu diperbesar-besarkan terutama membandingkan jenama keluaran dari Asia mahupun Barat.

“Pada saya itu hanyalah tindakan budak sekolah yang kurang matang dan tidak dinafikan saya juga begitu sewaktu di bangku sekolah dulu.

“Tetapi apabila usia semakin meningkat, kita semakin memahami serta mengetahui yang tindakan seumpama itu kurang bijak.

“Cuma saya mengharapkan isu ini tidak perlu diperbesar-besarkan kerana perkara itu bersifat peribadi.

“Sejujurnya saya seorang pengguna telefon pintar dan mementingkan kelajuan peranti dan mempunyai saiz skrin yang besar kerana itu memudahkan urusan kerjaya seni tanpa mementingkan jenama,” katanya kepada

 

Sumber – dharian via duniakecoh

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*