Mereka sedang seronok main dekat pinggir air terjun, Setibanya Saat ke 0:25, Jantung kita tiba2 berdegup kencang, Memang menakutkan!

Keluarga ini pergi berkelah semasa cuti yang panjang. Biasa untuk orang yang suka main air, mereka akan pilih tepi pantai, atau pun air kolam kan.Tapi kat negara luar, mereka suka cabar kat tempat yang sangat bahaya. Contoh dalam rakaman video ini, mereka berkelah dan main air kat pinggir air terjun!! Sangat bahaya ini, kalau jatuh.. memang tidak dapat bayangkan.

Air terjun ini terletak kat Zambia, mereka namakan air terjun tu sebagai Devils Pool – Victoria Falls. Air terjun ini sebenarnya sangat terkenal kat dunia. Banyak orang suka lawat ke tempat ini sebenarnya walaupun sangat bahaya.Berenang di pinggir air terjun di mana ia ialah air terjun terbesar di dunia dan merupakan satu pengalaman paling mendebarkan, gila, dan hebat!Hanya orang yang jantung sangat kuat berani berenang kat sini. Mereka suka cari keseronokan kat tempat seperti ini sebab rasa lebih mencabar.Menurut pihak management air terjun ini, sebenarnya pelanggan boleh berenang dan juga bersandar di pinggir ketinggian Victoria Falls yang terkenal di Afrika ini.

Yang paling penting ialah, adakah anda berani atau tidak jer. Pihak management air terjun ini juga berkata, pinggir air terjun tu sebenarnya ada bibir batu yang menonjol ke atas yang membuat anda tidak jatuh ke bawah air terjun sana.Jom tonton video ni, sama-sama kita lihat air terjun yang paling hebat di dunia.

Kredit : dharian via medialetops

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*